Referenties

Schrijf zelf een review
Review overWerkzaamheden Van Opstal Bouw
5/5
Plaatsen van twee dakramen.

Bram heeft fantastisch werk geleverd. Echt vakwerk. Geen geluidsoverlast ervaren en alles netjes achtergelaten. Bedankt!

Review overWerkzaamheden Van Opstal Bouw
5/5
Vaste trap naar zolder

Bram van Opstal (VOBT) heeft bij ons een vaste trap naar zolder gemaakt, waar wij erg tevreden over zijn. vooral de communicatie en de vakkundigheid van Bram was erg goed.

Review overWerkzaamheden Van Opstal Bouw
5/5
plaatsen dakkapel

Bram werkt zeer klantvriendelijk en heeft perfect werk geleverd. Hij heeft alles geregeld van het aanvragen van de vergunning tot het netjes achterlaten van de werkplek. Een vakman!

Review overWerkzaamheden Van Opstal Bouw
5/5
2 dakkapellen

Bram heeft bij ons 2 dakkapellen geplaatst en we zijn erg blij met het resultaat. Vakwerk geleverd en hij doet erg zijn best om zijn opdrachtgevers 100% tevreden te stellen. Ga zo door!

Van Opstal Bouw en Timmerwerken
3.3
powered by Facebook
Van Opstal Mart Jetty
Van Opstal Mart Jetty
2019-08-01T15:18:05+0000
Betrouwbaar, denkt mee, vakman en sympathiek
Paul Konijnenburg
Paul Konijnenburg
2017-05-01T16:47:41+0000
Als je opzoek bent naar een vakman en goed advies is dit het juiste adres. Bram heeft onze volledige zolder geïsoleerd, dakraam geplaatst/uit getimmerd en afgewerkt. Alles naar volle tevredenheid!
Joey Brust
Joey Brust
2016-09-14T19:40:07+0000
Deze zomer hebben wij een dakkapel laten plaatsen door van Opstal bouw en Timmerwerken onder leiding van Bram van Opstal. Het gaat om een volledig onderhoudsvrij kunststof dakkapel over de gehele breedte van ons huis met een tussenwand om de zolder in twee ruimtes te verdelen. Bij het eerste bezoek heeft Bram alles deskundig gemeten en ons zeer professioneel en niet opdringerig geadviseerd over de grootte van de ramen, de hoogte, de verschillende mogelijkheden met betrekking tot de materialen en de afwerking, Bram werkt zowel met hout als met kunststof, maar omdat wij zoals gezegd een onderhoudsvrij dakkapel wilden, zijn we voor kunststof gegaan. Het advies voelde meteen goed en we hebben hem voorgesteld een offerte voor ons te maken om te kijken waar we kosten technisch in totaal op uit zouden komen. Bram vertelde ons dat hij enkel met de beste materialen werkt. Dat lijkt voor een leek moeilijk te controleren, maar hij gaf ons alle merken van de (kunststof) kozijnen etc zodat we alles middels google konden opzoeken. De kozijnen die gebruikt werden waren inderdaad van zeer goede (Duitse) kwaliteit en stonden zeer goed aangeschreven op het net. Dit in combinatie met de scherpe prijs die hij voor ons neer legde was voor ons meer dan reden genoeg om met zijn bedrijf in zee te gaan. Bram verscheen, samen met een medewerker, netjes op tijd op de afgesproken dag en ging direct aan de slag. Het was meer dan 30 graden buiten, maar we moesten die mannen echt bijna verplichten om een keer wat te drinken, wat konden zij werken zeg! Het duurde dan ook niet lang of er kwam al vorm in het bouwwerk. Alles wat we zagen opgebouwd worden was precies zoals we het hadden gehoopt, en meer. Na 2 goede dagen stond het dakkapel zoals zij noemen "casco" opgeleverd. Wij hadden er zelf voor gekozen om ook de binnenzijde en de tussenwand af te laten werken door Bram. Ook dit verliep soepel. Wanneer Bram voor zijn gevoel niet het werk heeft gedaan wat hij op die dag af wilde hebben, werkt hij gewoon wat langer door. Daar hebben we verder niets over gehoord met betrekking tot meerwerk of extra geld. Bram en zijn medewerkers hebben respect voor jou en je spullen, dat merk je aan alles. Wij hebben ons dan ook geen moment druk gemaakt of ergens mee bemoeit, dat zat wel goed. Op dit moment staat er pracht van een dakkapel die we met trots aan familie, vrienden en kennissen laten zien. Ook de buren hebben er niets dan goede woorden voor. Het mag duidelijk zijn dat wij ERG tevreden zijn met ons dakkapel en vooral met de manier van werken en service die van Opstal Bouw en Timmerwerken levert. Bram, via deze weg nogmaals hartelijk dank voor al je goede zorgen en je vakwerk, echt een topprestatie! We zullen je aan iedereen aanbevelen en wanneer er weer iets aan het huis gedaan moet worden, hoor je ons vast en zeker weer! Groetjes, Joey en Wanda